Nu väntar vi på ett nytt kök

Nu är vi spända här hemma på att få hem det nya köket vi har beställt hem från www.malarkok.se. Vi brukar ju inte direkt prioritera renoveringar i den här klassen eftersom det går åt mycket till djuren, och att slitaget blir så mycket högre här i det här huset med alla djuren. Dock så var det gamla köket fallfärdigt, och prismässigt blev det inte alls så dyrt som jag hade förväntat mig – så nu är jag ändå nöjd över beslutet!

Skönt med bättre förvaring för alla prylar
Är det något som vi inte lider brist på i det här hushållet så är det prylar, och allra särskilt prylar till köket. Bara de köksassistenter jag använder för att göra egen hundmat med tar ju upp nästan två skåp. Tidigare har det varit så otroligt kass lösning på förvaringsutrymmet att jag har fått förvara de i våran garderob, så det ska bli det allra bästa med det nya köket faktiskt. Såg till att välja lösningar som skulle ge ett annat utrymme och en annan look.

hund

Fodertunnor är människans bästa vän
Förutom hunden så är det helt klart fodertunnorna som är den bästa vännen vi har i köket. De kostar inte särskilt mycket hos de här större grossisterna, håller tätt så att fodret inte torkar ut och gör hela utfodringsrutinen så mycket enklare när det är middagsdags för vovvarna. Vi brukar ju blanda torrfoder med egenlagad mat till djuren för att de ska få i sig en bra variation av nödvändiga råvaror. Självklart så har det också att göra med att vi gillar att skämma bort djuren med jämna mellanrum också, och istället för att köpa en massa dyra ben med kemikaliska sammansättningar i så maler vi hellre ner kött och ben från jakten själva. Både bättre, nyttigare och godare för dina djur!